Jackshibo Barbeint Vann Hud Sko Lette Aqua Sokker Til Strand Svømme Surfe Yoga Svømme Trening Rose Rød lVInAMMWLU

B074JYBNHW
Jackshibo Barbeint Vann Hud Sko Lette Aqua Sokker Til Strand Svømme Surfe Yoga Svømme Trening Rose Rød
 • sko
 • 92% polyester + 8% spandex
 • hurtigtørk - jackshibo vann sko vil tørke ut veldig fort med stor luftstrøm for et tørt og kjølig komfort takket være den hurtigtørkende materiale.
 • lett på / av - slip-on design med en elastisk åpning og strekke fit øvre gjør det lett å trekke på og ta av.
 • <i>anti-slip rubber sole--the embossed rubber sole offers great grip and keeps your feet well protected.</i> <b>anti-skli gummisåle - den pregede gummisåle gir godt grep og holder føttene godt beskyttet.</b> <i>ultra-lightweight design provides you barefoot experience like a socks.</i> <b>ultra-lett design gir deg barbeint erfaring som en sokker.</b>
 • emballasje - kommer med nyttig gjennomsiktig glidelås bag for bekvem bæring og enkel lagring når det er vått
Jackshibo Barbeint Vann Hud Sko Lette Aqua Sokker Til Strand Svømme Surfe Yoga Svømme Trening Rose Rød Jackshibo Barbeint Vann Hud Sko Lette Aqua Sokker Til Strand Svømme Surfe Yoga Svømme Trening Rose Rød Jackshibo Barbeint Vann Hud Sko Lette Aqua Sokker Til Strand Svømme Surfe Yoga Svømme Trening Rose Rød
Vans Iso 15 Mesh Menns Joggesko svart / Bukt 65 Mens / 8 Dame QytHgRYy14
(08:00-17:00)
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr inkl. moms frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå! Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Et enkelt men funksjonelt glassrekkverk med stolper av aluminium. Rekkverket kan tilpasses etter smak og behov.

Rekkverket for deg med høye krav til estetikk. Design ditt rekkverk i de farger du ønsker. Velg farger på glass og detaljer.

Rustfritt glassrekkverk

Et stilrent og klassisk glassrekkverk med rustfrie stolper. Velg detaljer og design ditt personlige rekkverk.

Stolpefritt rekkverk

Et eksklusivt og trendy glassrekkverk helt uten stolper. Design og bestill ut fra dine mål.

Glass glassklemmer

Glass og glassklemmer til dine eksisterende stolper. Angi mål og bestill enkelt dine glass.

Håndløper

Håndløper i Rustfritt

Håndløper i Eik

Håndløper i Jatoba

Håndløpere til trappen. Velg material, design og angi dine mål. Enkelt å bestille og montere.

Publisert 08.01.2017 av Are Kvistad Industri

Fra 1. januar 2017 trådte den nye drikkevannsforskriften i Norge i kraft. Regelverket skal først og fremst sikre tilstrekkelig og trygt drikkevann til befolkningen, og stiller en rekke krav til rensing av drikkevann og drift av vannverk. Trener Kvinners Bailey Safari Sort Skinn / Shearling Knehøye Boots 65 B m Oss
slår nå tydelig fast at rent sjøvann ikke er drikkevann.

Både fiskeindustrien og fiskerne har i alle år brukt store mengder rent sjøvann i direkte kontakt med fiskeprodukter til vasking, håndtering av fisk på fartøy og på land, produksjon av is til kjøling, m.m. Bruk av sjøvann bidrar til å bevare fiskerivarenes sensoriske egenskaper, og sikrer sjømatindustrien tilgang på tilstrekkelige mengder vann.

Helsemyndighetene ville først inkludere rent sjøvann i drikkevannsforskriften, noe som ville være i strid med gjeldende EØS-bestemmelser og fortsatt påføre fiskerinæringen store og unødvendige ekstrakostnader og tap av konkurransekraft i forhold til utenlandsk industri.

– Dette har vi avverget, og dette har stor økonomisk og konkurransemessig betydning for hele fiskerinæringen, sier Gunn H. Knutsen i Sjømat Norge. Hun er fagsjef innen miljø og helse og har arbeidet med saken i en årrekke.

Viktig gjennomslag Da forskriften kom på høring i 2016, var Alrisco Kvinner Spisse Tå Kysse Print Snøring Tykk Blokk Hæl Tøffel Dressy Allsidig Trendy Leppe Applikasjon He99 Av Mackin J Grå Faux Suede
på at forslaget fra Helse- og omsorgsdepartementet ville være i strid med EØS- hygieneregelverket for mattrygghet som Norge er forpliktet til å følge. Uten å vise til drikkevannsregelverket tillater hygieneregelverket bruk av rent sjøvann i næringsmiddelproduksjonen så fremt det er dokumentert at dette ikke går ut over den hygieniske kvaliteten på fisken. Å innføre en dobbelregulering av næringen ville dessuten være feil.

Viktig gjennomslag

Sjømat Norge har fått støtte for sitt syn både fra Nærings- og fiskeridepartementet og EFTAs overvåkingsorgan . Utfallet av saken er et viktig gjennomslag for organisasjonen og av stor betydning for fiskeflåten, fiskemottak, foredlingsbedrifter og lakseslakterier.

Administrerende direktør Geir Ove Ystmark sier arbeidet har vært ekstra krevende siden saken også har en historie i EU-systemet over 12 år tilbake. Sjømat Norge bidro i sin tid til at EUs hygieneregelverk fra 2004 ble endret, slik at tillatelsen til å bruke rent sjøvann til alle anvendelser på fisk og fiskevarer i 2008 ble tatt inn som en varig bestemmelse, og ikke kun en overgangsordning. De siste årene har hatt preg av omkamp på hjemmebane.

Trenger du livkjole eller smoking til bryllup, fest eller logebruk?

Fra Europas ledende produsenter tilbyr Galla-Antrekk.no Norges største utvalg av Joule Kvinners Rockingham Støvlett Mørk Leopard Gummi
, Aisun Kvinners Søt Rund Tå Spenne Kjole Stablet Middels Hæl Pumper Sko Med Ankel Stropper Blå 2
og Crocs Unisex Crocband Flipflop Ultrafiolett / Levende Fiolett
på nett.

I nettbutikken finner du kvalitetsprodukter til de beste priser markedet kan tilby. Våre pakketilbud er Norges rimeligste - noe som gjør dem svært populære.

Vi leverer hele 44 ulike størrelser, fra C42 til D132. Hos oss skal alle kunne finne et antrekk som passer, nesten uansett hvilke kroppsmål de har.

I vår Aerosoler Kvinners Girl Talk Ballett Flat Svart Combo wiaONU
viser vi deg hvordan du tar mål og hvilken antrekksstørrelse som passer deg best. Trenger du råd og hjelp - ring eller mail oss , så hjelper vi deg gjerne.

Enkelt og lettvint for deg. Bestiller du fest- eller logeantrekk i vår nettbutikk, sparer du både tid og penger. Ta mål og bestill fra din egen stue - enkelt, trygt og rimelig! Rask levering, full retur- og angrerett.

Trenger du hjelp og veiledning til å ta mål og finne riktige størrelser? Ring kundeservice:

Ring oss på 468 86 719

Vi svarer deg så raskt som mulig og senest innen 48 timer

Min mann kjøpte nettopp komplett galla-antrekk fra deres netthandel. Han hadde noen merkelige mål på armene og vi ringte derfor til dere for å få veiledning på størrelser.

Vi har nå pakket ut antrekket og min mann har prøvd dette på. Antrekket sitter som støpt og han er meget fornøyd.

Vi ønsker å takke for deres fabelaktige service og skal anbefale dere til venner og bekjente som skulle ha behov for galla-antrekk. Takk igjen.

Jeg kom over nettsiden til Galla-Antrekk da jeg skulle ha nytt antrekk etter at det gamle hadde ”krympet” i skapet over flere år. I valget mellom to – tre andre nettsteder falt valget på denne nettsiden og jeg sendte en henvendelse med mål.

Kort tid senere og etter arbeidstid ringte en hyggelig person og vi diskuterte oss frem til en løsning basert på veiledende måltagning over telefon. Grunnet størrelse var det ikke et A4 antrekk og det ble opplyst at det kunne være ventetid. Da jeg gjorde oppmerksom på at jeg hadde en absolutt tidsfrist mht dagen antrekket skulle benyttes fikk jeg løfter om at man ville forsøke å fremskynde leveransen.

Antrekket kom derfor i posten ca en uke før dead-line og passet perfekt!

Konklusjonen min er at her får du god kontakt, service og oppfølging.

Hjelp meg

Nike Dunk Høy Premie Sb Krom / Kromvatisty Rød
Menns Barbour Farsley Trekk På Vinteren Skinn Tilfeldige Chelsea Boots Brun Kuv1vNIMjE
Knivsliperen For U Design Kvinners Uformelle Høy Topp Lerret Sko Stilig Galaxy Trykt Galaxyen
Clarks Wolfram Mens Støvel Tan Nubuck XNh7l92MF
Stålsett deg Nesmuk Canada Kvinners Luft Max 1 Ultra Vesentlige Løpesko Svart

Om oss

Bonnibel Rio35 Kvinners Faux Skinn Snøre Opp Ankel Boots Black
Giy Kvinners Uformelle Semsket Spiss Tå Loafers Flate Hul Ut Slipon Fargerike Klassisk Kjole Loafer Sko Svartkhaki
Bobee Kvinners 2 Plattform Strand Tanga Sandal Tykk Stropp Vippen Svart
Roper Barna Piler Firkantet Tå Brune Støvler Brun
Dsmor Menns Strawberry Søte Tøfler Vinter Tøfler Plysj Varme Tøfler Grønne
Personvern

Salgsteder

Øyo Webshop Dr Martens Menns Pascal 8 Eye Boot Cherry Red Croco
Vattert Mandel Tå Kvinners Vegan Skinn Semsket Plattform Stilett Pumpe
International Anne Marie Herlighet1 Kvinner Comfy Spenne Tstropp Flat Thong Strand Sandal Flip Flops Farge Hvit Størrelse 9 VJP16y0m

Ansatte

Lakai Menns Griffin Xlk Sport Sko Navy / Royal Suede
Innhegningen Brun Behagelig Passform Boot
Katrine Øyo Drew Sko Kvinners Lisboa Sko Brun Combo ZIps8
Klassiske Høy Topp Joggesko Canvas Sko Antiskli Glitter Abstrakt Uformell Gang For Menn Kvinner Hvite
Allhqfashion Kvinners Pu Fast Spenne Påpekt Lukket Tå Lave Hæler Pumpersko Claret g7D6oFtFD
Dunham Menns Winslow Oxford Brun
Carolina Solberg
Vilkår - Faktura

DIBS Faktura

En enkel, sikker og fleksibel betalingsmetode.

 • Motta dine varer før du betaler
 • 14 dagers betalingsfrist
 • Del opp betalingen som det passer deg
 • Enkelt og sikkert
Vilkår

Når du velger å betale med DIBS Faktura så vil fakturaen sendes sammen med din bestilling eller via e-post. Betalingsfristen er 14 dager og et fakturagebyr tilkommer. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Fakturaen betaler du til arvato Finance AS som er samarbeidspartneren til DIBS. arvato Finance AS gjennomfører som vanlig en kredittkontroll og for privatpersoner vil levering kun skje til den folkeregistrerte adresse. Kjøperen skal være fylt 18 år. Hvis du er firmakunde vil levering kun skje til den adressen firmaet er registrert. Firmaet skal også være registrert i det land hvor kjøpet foretas. Regler for dør- og fjernsalg gjelder ikke for kjøp i firmaregi.

Del opp betalingen

DIBS tilbyr delbetaling i samarbeid med arvato Finance AS. Du velger selv om du ønsker å betale et angitt «minstebeløp å betale» på tilsendt månedsfaktura eller betale mer om du heller ønsker det. Du kan når som helst, uten ekstra kostnad, velge å avslutte din delbetaling ved å betale inn hele det resterende kredittbeløpet.

Fullstendige vilkår for delbetaling

1. Hva er Delbetaling?

 • Delbetaling gjør det mulig for deg å betale varen i ditt eget tempo. Innvilget Delbetaling kan benyttes til kjøp i nettbutikken.

2. Hva betyr «minste beløp å betale»?

 • På mottatt månedsfaktura vil det alltid fremkomme ’’minstebeløp å betale’’ som vil være et begrenset beløp av benyttet kreditt. Du står til enhver tid fritt til å betale denne summen eller et høyere beløp.

3. Hvem kan få Delbetaling?

 • Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en adresse i folkeregisteret. Adressen kan ikke være en postboksadresse.
 • Mulighet for Delbetaling er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Kredittsjekken vil generere et gjenpartsbrev med dine kredittopplysninger.
 • Dersom faktura eller Delbetaling misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS.

4. Månedsbeløp og aktivering av Delbetaling

 • For å få Delbetaling må du betale aktiveringsbeløpet som angitt på mottatt faktura. Når innbetalingen er registrert vil du få tilsendt avtale om kreditt som må signeres og returneres i vedlagt svarkonvolutt innen fristen. Når signert avtale er registrert vil Delbetalingen opprettes.

5. Betaling

 • Gothia sender deg en faktura hver måned. På månedsfakturaen fremgår ”minste beløp å betale”. Du velger selv om du vil betale det angitte minimumsbeløpet, eller et høyere beløp.
 • Delbetaling løper inntil kredittbeløpet er fullt nedbetalt. Du kan når som helst betale hele din restsaldo til arvato Finance uten at det påløper ytterligere kostnader.

6. Hva koster det?

 • Kostnaden består av et etableringsgebyr og et månedlig administrasjonsgebyr. Etableringskostnaden er en engangsutgift som du betaler når din Delbetaling blir opprettet.
 • I tillegg til dette betaler du en årlig rente på (p.t.) 19,50 % av kredittbeløpet. Renten kapitaliseres hver måned.
 • Representativt eksempel på hva som blir effektiv rente pr. år:
 • Kredittbeløpet er kr. 20 000,-. og betaling skjer hver måned i 12 måneder med en månedsavgift på kr. 25,- og etableringsgebyr på kr. 95,-.
 • Effektiv rente vil være 25,63 % pr. år.
 • Den samlede kredittkostnaden vil være kr. 2 570,-. Samlet kredittbeløp vil være kr. 22 570,-.

7. Betalingsfrie måneder

 • Du har mulighet til å benytte to betalingsfrie måneder i året. Dersom du ønsker dette kontakt kundeservice pr. email til [email protected] eller pr. telefon til 22 87 89 70.

8. Uteblitt betaling

 • Ved uteblitt betaling vil hele kravet bringes til forfall, og din Delbetaling vil bli avviklet.

9. Informasjon

 • Ønsker du at arvato Finance skal sende deg informasjon om kundeforholdet etc. via email må du krysse av for det i kredittavtalen. I motsatt fall vil dette bli sendt til din folkeregistrerte adresse.
 • Besøk www.dibsfaktura.no for mer informasjon om DIBS Faktura.
 • Du er selvfølgelig velkommen til å ringe til oss hvis du har noen spørsmål. Vårt telefonnummer er 21 55 44 33.
For U Design Stilige Lette Praktiske Mesh Sneaker Joggesko For Kvinner Multi B1 CfEvxN6p

© Øyo 2017 – All rights reserved.

Designed and developed by Gbx Menns Otis Dagdriver Navy