Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit

B01E5CYX1U
Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit
  • sko
  • stoff
  • importert
  • gummisåle
  • aksel er på ca. not_applicable fra buen
  • lavprofil lerret måte joggesko med riflet mellomsåle og logo applikasjon på hæl
  • kontrast semsket hæl tab
Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit Lacoste Menns Jouer Kammen Måte Joggesko Hvit
Hjelp
Klassiske Høy Topp Joggesko Canvas Sko Antiskli Regnbue Unicorn Uformell Gang For Menn Kvinner Hvite
NO - krNOK

Bestselgere

Enllerviid Kvinner Atletisk Slip På Plattformen Trenings Toning Joggesko Forme Opp Spasersko 29661 Svart

Jenter, Fitness Helse

Vegansk Utvalg

Kenneth Cole New York Menns Hjernebutikkm Sort

Snacks

Batch-testet

Inc Internasjonale Konsepter Womens Reesie Bow Tstrap Sandaler Fuchsia 55

Rytter Kvinners Smoothie Iv Flipflop Grønn / Blå

Salomon Menns Snowclog Snø Boot Svart / Svart / Svart

Glutenfritt

Sportsklær

Vitality Serien

Bestselgere

Nyheter

Jenter, Fitness Helse

Vegansk Utvalg

Økologisk og Naturlig

Snacks

Batch-testet

Ny Balanse Kvinners Wt510rs3 Trail Joggesko Sort

Pakkeløsninger

Energi og Utholdenhet

Glutenfritt

Sportsklær

Vitality Serien

Geox Menns U Nebula 7 Walking Sko Navy
Bestill

TrinnVis er et nettbasert styrings- og kvalitetssystem som hjelper deg å organisere praksisen din, og drive den i samsvar med lover og forskrifter. Systemet er utviklet av norske leger og fysioterapeuter, og brukes allerede av en tredjedel av alle fastleger i Norge.

Fordelansvarog oppgaver mellomkollegenedine

TrinnVis er bygget for en vanlig, norsk helsepraksis, og inneholder ferdige ansvarsområder med tilhørende oppgaver som du enkelt fordeler på kolleger og medarbeidere. Oppgavene omfatter alt du er pålagt å gjøre etter norsk helselovgivning, men du kan også lage dine egne oppgaver. Når noen slutter eller går ut i permisjon, er det enkelt å flytte deres ansvarsområder til andre.

Prøv gratis Bestill

Fåkontrollpå altutstyroginventar

Enten du er lege, fysioterapeut eller driver en annen helsevirksomhet, kan TrinnVis hjelpe deg til å få oversikt over diagnostisk utstyr, behandlingsutstyr og treningsutstyr. Visse typer utstyr er du pålagt å føre regelmessig kontroll med, og TrinnVis gjør det enkelt å innarbeide rutiner for dette. Hvis dere eier utstyr hver for dere, kan TrinnVis også holde styr på hvem som eier hva.

Prøv gratis Bestill

Spar tid med ferdiglagde dokumenter

TrinnVis kommer med mye ferdiglaget innhold, delvis basert på behovene til en vanlige, norske praksis, og delvis på krav myndighetene stiller til helsevirksomheter. Når du setter opp din TrinnVis-konto, blir dette innholdet filtrert og tilpasset din type praksis. Rutiner, retningslinjer og avtaler er skrevet av folk som både kjenner lovverket og hverdagen i en norsk praksis.

Prøv gratis Bestill

Arkiver alle dokumenter digitalt

Med TrinnVis slipper du å lure på hvor viktige dokumenter og sentral informasjon befinner seg. Rapporter, møtereferater og andre nye dokumenter skriver du rett inn i TrinnVis. Dokumenter du allerede har i papirform – stiftelsesdokumenter, husleieavtaler, forsikringspapirer – kan du enkelt digitalisere og laste opp til din TrinnVis-konto.

Prøv gratis Bestill

Vi passer på at du følger loven

Som TrinnVis-bruker har du et styringssystem som er lett å vedlikeholde. Men innholdet i TrinnVis blir også jevnlig oppdatert av vår redaksjon. Når nye lover og forskrifter trer i kraft, kommer det oppdaterte dokumentforslag i din TrinnVis-konto. Vi holder deg også oppdatert om endringer gjennom nyhetsbrev.

Prøv gratis Bestill

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.

Metallfrie Cerec kroner på ett besøk

Endodonti – ombehandling av betennelsesprosesser under mikroskop

Tannbleking på 40 minutter

Ny tysk metode av smertefri implantering (SEMADOS implantater)

Tannbehandling med beroligende middel er en simpel prosedyre som brukes ved langvarig og eventuelt smertefull kirurgi. Våre anestesiologer bruker spesielle midler for å få pasient til å slappe under kirurgise prosedyrer..

[+] Hva betyr tannbehandling med beroligende middel?

Tannhebandling med beroligende middel betyr at pasient føler ingen stress og engstelse som oppstår som oftest ved besøk av tannlege og kirurgiske prosedyrer. Tannhebandling med beroligende middel passer ideelt for dem som lider av tannfobi. Midler brukes av tannleger for å utføre alle prosedyrer på en mest smertefri og rolig måte samt at pasienter får en sjanse til å overvinne deres frykt over tannleger.

[+] Hvorfor bruker man beroligende midler?

Hvorfor bruker man beroligende midler?
Det er viktig å forstå at tannfobia og fravær av tannbehandling kan resultere i smertefulle konsekvenser for oral helse samt at man skal betale mye for nødbehandling av sine tenner. Tannhebandling med beroligende middel har fordeler sett fra tannfobia siden: Pasient kan besøke tannlege uten foreløpig besøk og uro samt at tannlege kan fullføre alle prosedyrer fortere.

[+] Hvilke typer tannbehandling brukes under beroligende midler?

Hvilke typer tannbehandling brukes under beroligende midler?
Det anvende ulike typer tannpleie som f.eks.: karies behandling, behandling av rotkanal, uttrekking av tenner, implantasjon. Pasinter med ulike typer tannfobia kan slappe av og unngå å lide fra prosedyrer. .

[+] Hvilke typer av beroligende midler brukes det?

Hvilke typer av beroligende midler brukes det?
Det er ulike typer beroligende midler som blir brukt for å påvirke pasientens sentral nervesystem med det formal å få pasienten til å slappe av. Beroligende midler passer for dem som lider av tannfobia og dem som skal få kirurgisk behandling. Men også andre mennesker kan få fordel av å få beroligende under behandling. De som har veldig følsomme tenner og synes at tannpleie er veldig smertefull kan få smerte og uro bort med beroligende midler.

[+] Når rekkomenderes det å anvende tannhebandling med beroligende middel?

Didriksonsshop.no

Exist Internet AS Tomtegata 2 2615 LILLEHAMMER +47 61 22 22 25 Orlancy Kvinners Mesh Pustende Sandaler Form Ups Blonderup Kjører Åpen Tå Joggesko Pink

Kundeservice

Tips og råd

Om oss

Vi i Didriksonsshop tar Kundeservice på alvor. Det betyr at du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Du treffer oss både på telefon og mail.

Våre andre butikker

Kvinner Kuttet Ut Tøffel Snøre På Slip On Høy Hæl Plattform Kile Ankel Tøffel Gråbrunperforatd
Primusshop Hanwagshop Aclimashop Langrennshop Tenk Vince Camuto Womens Mayran Pumpe Elfenben / Multi