Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pullon Åpentåkitten Hæler Sandaler Svart hzBpeC8

B01IOH1MUW
Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart
  • sko
  • ku skinn
  • gummisåle
  • hæl tiltak: 1 3/4
  • element: spenne, metall
  • <i>upper material : cow leather, soft material;</i> <b>øvre materiale: ku lær, mykt materiale;</b> <i>lining material:</i> <b>foringsmateriale:</b>
Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart Amoonyfashion Kvinners Ku Lær Faste Pull-on Åpen-tå-kitten Hæler Sandaler Svart
Account ! Franco Sarto Kvinner Rosalie Svart
Puma Menns El Innsjøen Sneaker Bånd Rød / Hvit / Sort
Søk
Account
Cart 0

Produkt(er) nylig lagt til Allhqfashion Kvinners Lukket Tå Imiterte Semsket Fast Kittenhæler Pumpersko Claret

Du har ingen varer i handlekurven.

Innavlsøkning er en funksjon av effektiv populasjonsstørrelse, som i praksis betyr hvor mange foreldredyr som blir brukt fra hver generasjon og også hvordan de opprettholdes som besteforeldredyr. Det er for eksempel viktig at det er en stor nok gruppe av eliteokser per år som blir brukt i populasjonen. Samtidig bør det selekteres oksekalver etter alle disse oksene, ikke kun de aller beste.

All seleksjon fører til innavlsøkning, men denne bør holdes lav og det er anbefalt å holde den under 1% per generasjon (Food and Agriculture, 1998).

For å få en størst mulig avlsmessig fremgang per år gjelder det å ha:

Disse er motstridene faktorer i forhold til hverandre. Sterk seleksjonsintensitet gir økt innavlsgrad i populasjonen og redusert genetisk variasjon. Begge de to sistnevnte faktorene er uønsket hvis målet er å opprettholde en sunn populasjon med lite innavlsproblemer og stor genetisk variasjon.Når den genetiske variasjonen blir redusert, blir det en økning av homozygoti i populasjonen (økt innavl). Sterk seleksjon kan resultere i fiksering av enkelte gener, det vil si at det kun er en genvariant som finnes i hele populasjonen.

Ved fiksering av gener er det ikke mulig å endre genvarianten uten å tilføre nytt genetisk materiale. På den andre siden, å ha veldig stor genetisk variasjon gir veldig stor variasjon mellom dyr. Det fører til at prestasjoner mellom individer i en populasjon varierer mye. Ved å opprette en stor genetisk variasjon samtidig med en lav seleksjonsintensitet vil det resultere i en lav avlsmessig framgang. Det er derfor viktig å finne en balanse mellom disse faktorene, der man oppnår en avlsmessig framgang, samtidig som den genetiske variasjon og innavlsgraden i populasjonen blir opprettholdt på et respektabelt nivå.

Her finner du linker til en serie Buskapsartikler om avlsarbeidet på NRF

Buskap 3-2015 – Hensikten med avlsarbeidet

Mnx15 Kvinners Elevator Sko Høyde Øke 24 Luna Hvit Kile Joggesko Høy Hæl Joggesko Hvite f8ORPKGOg4

Buskap 5-2015 – Grunnleggende prinsipper i kvantitativ genetikk

Buskap 6-2015 – Avlsmessig fremgang

Btrada Kvinners Uformelle Bowknot Flat Punkt Tå Arbeids Oxfords Loafers Sko Rød

Buskap 8-2015 – Genetiske sammenhenger og indirekte seleksjon

Skechers Kvinners Gå Glede 15602 Walking Sko Kull / Svart

By Klassifisert Kvinners Kjørebane Faux Lær Peep Toe Laser Kutte Ut Slingback Stables Hæler Beige

Publisert: 25. januar 2015

Følg oss på Facebook

Foto: Illustrasjonsbilde EN KAMP UTEN ÆREN I BEHOLD!

Ærekrenkelser fra barnevernansatte er blitt et rettssikkerhetsproblem. Foreldre blir krenket, og får derfor ikke vist hvem de egentlig er. Derved antas noen avgjørelser å bli truffet på feilaktig grunnlag - og det blir i slike tilfeller et dobbelt justismord. Det er ikke en "fair" kamp, hvor vinneren bør ha æren i behold.

Ærekrenkelser fra barnevernansatte

Grove beskyldninger Offentlig barnevernansatte påstår alt fra overgrep, rus, psykiatri og annet om foreldre, og som kan være like krenkende som det å bli utsatt for gjentatte knytteneveslag. Sammenligningen er egentlig god - særlig når påstanden er usann. Ingen offentlig institusjon i Norge, har så lav terskel for å fremme alvorlige ærekrenkende beskyldninger som det norsk barnevern har i dag. Det finnes nesten ikke grenser, for hva som tillates sagt av enkelte (men heldigvis ikke alle). Hvorfor sier ikke flere offentlig ansatte bare det som er sant, at en er usikker på situasjonen men mistenker at noe kan være galt?. Det er jo også en mulighet, og så kan en istedet høflig legge frem bevis for den dømmende instans. Ny minoritetsgruppe Selv om foreldre blir "frifunnet", så får det ingen konsekvenser for dem som handler galt. Bare de rikeste som for eksempel Øystein Spetalen , kan få oppreisning ved å anlegge sak.På mange måter har vi i Norge derved fått en ny minoritetsgruppe, bestående av de som er blitt ærekrenket av det norske barnevernsystem.

Grove beskyldninger Ny minoritetsgruppe

Krenkelse selv om beskyldningen er sann

Det er for øvrig ingen unnskyldning at det som påstås samtidig anføres å være sant. Ærekrenkelse kan også være å bryte taushetsplikt om sanne personlige forhold. For eksempel ved at uvedkommende får kunnskap om dine private helseopplysninger. Selv om det er flere parter i en sak, er detikke noen automatikk i at alle skal ha innsyn i alt. Hvorfor skal for eksempel en eks som er far, få mors komplette medisinske journal. Det må være åpenbart at det er helt unødvendig, for at han skal kunne ivareta den rettsstillingen han har.Unødvendig utbrodering av taushetsbelagte opplysninger om folks privatliv som ikke har betydning for vedkommendes sak, er ikke bare maktmisbruk - det vil også kunne være straffbart.

Sosial

Konto

Nettstedkart

Nyhetsbrev

Vær først til å motta gode tilbud og nyheter!

Kjellmann.no